Edgehill Residence | Westmount de Zoubeir Azouz Architecture | homify
Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture
Número incorrecto. Por favor, compruebe el código del país, prefijo y número de teléfono.
Al hacer clic en 'Enviar' confirmo que he leído los Política de Privacidad y acepto que mi información anterior sera procesada para responder a mi solicitud.
Nota: Puedes cancelar tu consentimiento enviando un email a privacy@homify.com con efecto futuro
¡Enviado!
¡El profesional te contestará a la brevedad!

Edgehill Residence | Westmount

  • Livings de estilo moderno de Zoubeir Azouz Architecture Moderno

  • Cocinas de estilo moderno de Zoubeir Azouz Architecture Moderno

  • de Zoubeir Azouz Architecture Moderno

  • Livings de estilo moderno de Zoubeir Azouz Architecture Moderno

  • Baños de estilo moderno de Zoubeir Azouz Architecture Moderno

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

Admin-Area