Notting Hill Villa | homify
Space Alchemy Ltd
Space Alchemy Ltd
Space Alchemy Ltd
Número incorrecto. Por favor, compruebe el código del país, prefijo y número de teléfono.
Al hacer clic en 'Enviar' confirmo que he leído los Política de Privacidad y acepto que mi información anterior sera procesada para responder a mi solicitud.
Nota: Puedes cancelar tu consentimiento enviando un email a privacy@homify.com con efecto futuro
¡Enviado!
¡El profesional te contestará a la brevedad!

Notting Hill Villa

We were delighted to be engaged by the owners of this wonderful family home in Notting Hill. The house was completely remodelled internally, opening the areas out to create far more space and light. A side extension was added to create a dining area adjoining the kitchen. To balance and soften the crisp modern lines, we introduced soft shapes and curves on the ground floor, highlighting with a gold and rich spice palette. Sophisticated lighting with warm woods, luscious fabrics and sculptural pieces were used throughout. Tailored storage was created with clever use of space beneath the walnut, slate and brushed steel staircase to create a bespoke wine store. The external deck area was crafted with hand-thrown clay pots, architectural planting, bamboo and olive trees. Back-lit copper panels provide a wonderful focal point particularly in the evening.

Admin-Area